In maart organiseerde ik een winactie voor mijn verjaardag. En de gelukkige winnaar van de gratis branding shoot was Jasmine van Handmezzo!

Jasmine maakt unieke keramieken items met een Mediterraans tintje en daarnaast kun je ook een workshop pottenbakken bij haar volgen.

We stelden haar shoot nog eventjes uit omdat haar nieuwe atelier nog in verbouwing was. Maar een aantal weken geleden was het eindelijk zo ver en mocht ik Jasmine en haar werk vastleggen in haar prachtige, nieuwe ruimte! 

Neem zeker ook eens een kijkje op haar webshop! Ik heb zelf al een prachtige fruitschaal besteld die heel mooi gaat staan in onze nieuwe keuken.

Branding Shoot met keramiste Jasmine van Handmezzo

Terug naar het overzicht

"Super blij met de business fotoshoot bij Djuli!

Ondanks dat foto's nemen heel spannend is en ik mij onzeker zou kunnen voelen om voor de camera te staan, stelt Djuli je meteen op je gemak. Ze straalt enorm veel rust uit en neemt ook haar tijd om samen tijdens de shoot verschillende beelden te maken.

Ook de voorbereiding vooraf neemt ze uitgebreid de tijd om dit goed voor te bereiden en stemt ze alles af op je noden en wensen.

Achteraf kreeg ik de foto's super vlot via een link doorgestuurd en ben super blij met het resultaat! Mijn eigen merk krijgt nu een extra boost dankzij deze foto's!"

Dit vond JAsmine van haar shoot

Wil je jouw zaak ook een boost geven met een voorraad professionele foto's?

Terug naar het overzicht