Of je nu een startende ondernemer bent en maar een paar foto's nodig hebt voor je website of al jaren bezig bent en dagelijks post op social media, het ideale pakket voor jou ontdek je hier!

Branding Shoots voor startende & ervaren ondernemers

Geef je zaak meer herkenbaarheid en zichtbaarheid door te investeren in professionele foto’s die perfect vertellen wie je bent en wat je doet

Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
Prijzen zijn excl. btw

549,-

Mogelijkheid om extra foto's te bestellen

Kies je favorieten uit de uitgebreide online galerij

2 uur shooten

Uitgebreide voorbereiding (brainstormcall, vragenlijst en moodboard)

Wat kun je verwachten?

Laat het gezicht achter je bedrijf zien! Na je branding shoot heb je een flinke voorraad aan foto's om jouw website en socials een boost te geven. We plannen samen alle details voor je shoot tijdens een brainstormsessie, zodat je supergoed voorbereid bent.

Full Branding Shoot

Geen reiskosten binnen Vlaanderen

40 afgewerkte beelden

Optioneel: 15 b-roll branding video's (+ 147,-)

Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
Prijzen zijn excl. btw

649,-

Eindeloos te gebruiken voor IG stories, reels, etc.

50 slow motion snippets van 5 à 10 seconden

Geen reiskosten binnen Vlaanderen

Uitgebreide voorbereiding (brainstormcall, vragenlijst en moodboard)

What's included?

Wil je zelf aan de slag gaan met reels? Dan is een b-roll shoot iets voor jou. Na je shoot ontvang je 50 korte b-roll clips waar je zelf gemakkelijk reels en stories mee maakt. 

B-roll Branding Shoot

1 à 1,5 uur videoshoot

Optioneel: 15 branding foto's (+ 97,-)

100 euro
korting

549,- (nog maar 2 plekjes)

Mogelijkheid om in 2 termijnen te betalen
Prijzen zijn excl. btw

Vanaf 317,-

Mogelijkheid om extra beelden te bestellen

Kies je favorieten uit de online galerij

Inclusief locatiehuur

15 afgewerkte beelden

Wat houdt dat in?

Ben je een startende ondernemer met een kleiner budget? Heb je zelf geen goede locatie voor een branding shoot? Of heb je tussen 2 grotere fotoshoots door een paar extra beelden nodig voor een speciale actie of lancering? Dan is een minishoot ideaal voor jou.

Mini Branding Shoot

45 minuten shooten op een prachtige locatie in Vlaanderen

Volgende editie:
Sept/okt

Mogelijkheid om per maand of kwartaal te betalen
Prijzen zijn excl. btw

1795,-

50% korting op foto's die je bijbestelt

40 afgewerkte beelden na elke shoot

Geen reiskosten binnen Vlaanderen

Elk kwartaal een nieuwe beeldbank

4 x Full Branding Shoot

What's included?

Wil je regelmatig nieuwe producten/behandelingen/medewerkers in de kijker zetten? Dan is een jaarabonnement ideaal voor jou! Elk seizoen kom ik langs om een nieuwe voorraad content te maken. Tijdens een brainstormsessie bespreken we alle speciale momenten van de komende maanden waar je op wilt inspelen.

Branding Shoot Abonnement

Kies je favorieten uit de uitgebreide online galerij

Uitgebreide voorbereiding (brainstormcall, vragenlijst en moodboard)

Kies het pakket dat het beste bij je past en reserveer je plekje.

01. Boek je shoot

Na je boeking ontvang je een uitnodiging voor een brainstormsessie, een vragenlijst en een moodboard dat je gemakkelijk zelf aanvult. Ook bespreken we de locatie, je outfits en je make-up voor de shoot. 

02. Voorbereiding

Yes, vandaag gaan we samen content maken voor jouw bedrijf! Poseren voor de camera kan best spannend zijn, maar ik doe mijn uiterste best om je op je gemak te stellen. We maken er gewoon een supergezellige shoot van!

03. Dag van de shoot

Ik ga aan de slag met de eerste selectie- en bewerkingsronde. Binnen 14 dagen ontvang je je online galerij met een ruime selectie beelden waaruit je zelf je favorieten kiest.

04. Nabewerking & favorieten kiezen

Bij elk pakket is een vast aantal foto's inbegrepen. Heb je meer favorieten? Geen probleem! Je bestelt eenvoudig extra beelden bij aan 10,- per stuk of je kunt voor de volledige galerij gaan om nog heeeel lang verder te kunnen met de foto's van jouw shoot.

05. Extra foto's bestellen

Mijn werkwijze

- Evelien, grafisch ontwerper

Super leuke, aangename ervaring van mijn eerste professionele fotoshoot! Ik voelde mij helemaal op mijn gemak bij Djuli! Eerst een leuk babbeltje en daarna gingen de foto's vanzelf! Ik heb dus ook meteen de hele galerij besteld want ik was in loooove met alle beelden! 

"Eerst een leuk babbeltje en daarna gingen de foto's vanzelf"

- Joyce, advocaat

"Djuli heeft me meteen op mijn gemak gesteld"

Een tijdje geleden boekte ik voor de eerste keer een mini branding shoot. Ik had nog nooit professionele foto’s laten nemen, dus ik vond het allemaal heel spannend. Djuli heeft mij meteen op mijn gemak gesteld en mij gedurende de hele shoot super goed begeleid. De foto’s zijn echt heel mooi en omdat ik zo tevreden was, heb ik meteen de hele galerij besteld. Zeker een aanrader!

- Jolien, psycholoog & Yogadocent

"De foto's stralen warmte en lichtheid uit"

Wat een heerlijke ervaring! Ik voelde me op mijn gemak voor de lens. Djuli was zelf heel rustig en zacht in communicatie wat maakte dat alles zeer vlot verliep. De foto's zijn ook echt prachtig! Ze stralen warmte en lichtheid uit. Exact waar ik naar op zoek was!

- Annelien, juwelenmaakster

Het is inmiddels een half jaar geleden dat ik een shoot had met Djuli, maar nog steeds maak ik elke week gebruik van haar foto’s op mijn sociale media. Ook al had ik ervoor niet echt het gevoel dat ik perse professionele foto's nodig had, ik zou er niet meer zonder kunnen nu! Ook de shoot zelf was een fijne ervaring. Djuli is een heel aangenaam persoon waarbij je je meteen op je gemak voelt. 

"Ik gebruik de foto's nog elke week op mijn sociale media"

Lieve woorden

Veelgestelde vragen

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Jazeker! Via deze link kies je gemakkelijk zelf een tijdslot voor een online call of een koffietje in Aarschot of Leuven.

Kan ik een kennismaking inplannen voordat ik boek?

Yes, reiskosten binnen Vlaanderen zijn inbegrepen in de prijs. Wil je je shoot laten doorgaan in Nederland, Wallonië of ergens anders? Dan reken ik extra reiskosten aan.

Zijn de reiskosten inbegrepen in de prijs?

Ja, graag zelfs! Klop gerust bij me aan om je workshop, retreat, netwerkmoment of ander event vast te laten leggen op beeld

Kan ik je ook boeken om mijn event te fotograferen?

Ja dat kan! Ik werk samen met verschillende MUAs in heel België. Tijdens de brainstormsessie bespreken we wat je graag wilt en dan ga ik op zoek naar de meest geschikte make-up artist voor jouw shoot.

Kan ik make-up & haar bijboeken?

Geen probleem! Kies uit mijn lijst met toffe shootlocaties, verspreid over heel Vlaanderen. Samen vinden we de meest geschikte locatie voor je branding shoot.

Wat als ik geen goede locatie heb voor de shoot?