Hi, it's me!

8 jaar geleden ben ik van Nederland naar België verhuisd voor de liefde. Inmiddels ben ik redelijk goed ingeburgerd en hou ik net zoveel van de prachtige Hagelandse heuvels waar ik nu woon, als van de Hollandse kust waar ik ben opgegroeid. 

Personal branding fotograaf, introverte ondernemer, cat mom & matcha lover.

About me

Hi, ik ben Djuli, personal branding fotograaf voor introverte en creatieve ondernemers. Het allerleukste aan mijn job is dat ik een kijkje achter de schermen krijg bij heel veel verschillende bedrijven en dat ik mag samenwerken met mensen die ook elke dag bezig zijn met hun passie.

Ik vind het superbelangrijk dat je je tijdens je branding shoot helemaal op je gemak voelt. Daarom begeleid ik je bij elk detail van de voorbereiding. We bespreken samen de locatie, je kleding, accessoires en props, maar ook welke beelden jouw bedrijf exact nodig heeft en waar je ze allemaal voor gaat gebruiken.

Tijdens de shoot hoef je zelf nergens over na te denken. Ik neem de regie en fotografeer jou vanuit verschillende hoeken terwijl je jouw werk doet. Ondertussen geef ik je opdrachten en aanwijzingen om verschillende poses vast te leggen.

Geen zorgen, ik maak het leuk en moeiteloos voor je. Het wordt absoluut geen stijve, ongemakkelijke fotoshoot. We maken er een toffe dag van die jouw bedrijf ook nog eens een enorme boost geeft!

Perfecte voorbereiding, zorgeloze shoot

Fotografie is altijd mijn grootste passie geweest. Als kind was ik al degene die altijd alle familiefeestjes en schoolreisjes vastlegde met de oude camera van mijn moeder. Toen ik 15 was, kocht ik mijn eerste eigen camera. Bijna elke week deed ik fotoshoots met mijn vriendinnen of zusjes.

Het verbaasde dan ook niemand dat ik na de middelbare school fotografie ging studeren aan de kunstacademie. Helaas was die opleiding totaal niet wat ik ervan verwacht had. Ik stopte al snel en stortte me op een andere opleiding. 

Het was nooit mijn plan om mijn eigen bedrijf te starten tot mijn vroegere buurmeisje me contacteerde. Ze is trouwfotograaf en vroeg me om haar te assisteren tijdens een aantal bruiloften. Ik schreef me toen in als zelfstandige in bijberoep en vond die liefde voor fotografie weer helemaal terug! 

Ik probeerde veel verschillende soorten fotografie uit en deed allerlei shoots die op mijn pad kwamen, van newborn shoots tot food fotografie. Maar 1 opdracht sprong er voor mij uit: een personal branding shoot voor een vriendin die gezondheidscoach is. Ik vond het zo tof om volledig in haar bedrijf te duiken en samen te werken aan sprekende beelden die volledig passen bij haar en haar zaak. 

Hoe ik fotograaf werd

Inmiddels ben ik 2 jaar fulltime branding fotograaf. Ik vind het geweldig om te zien hoe het zelfvertrouwen van mijn klanten door hun shoot een boost kreeg. Met hun nieuwe voorraad foto's laten ze zichzelf vaker zien online en stralen ze meer professionaliteit uit.

En het resultaat? Ze posten consistenter, worden makkelijker gevonden door hun droomklanten en maken meer omzet. 

Vandaag mag ik elke dag doen wat ik het liefst doe: ondernemers helpen groeien!

roadtrips

Micro adventures met Walter de bus en onze daktent.

Salsadansen

Ik ben een echte huismus, maar voor een goed salsafeestje kom ik wel graag eens buiten.

Matcha latte

Ik hou van the slow process. Het perfecte moment om even te vertragen.

Miep

We adopteerden haar 5 jaar geleden en ze ging van schuw zwerfkatje naar knuffelpoes.

My favorite things

ondernemers geholpen met hun online zichtbaarheid

100+

jaar fulltime Branding fotograaf

2

jaar ervaring

7

In cijfers

Klaar om jouw bedrijf een boost te geven?