Een tijdje geleden mocht ik Annelien en haar creatieve bedrijf Fika Clay op de foto zetten. Annelien is sieradenmaakster en creëert de meest prachtige oorbellen uit polymeerklei. Dat was voor mij extra leuk om vast te leggen, want dat is een nieuwe hobby van mij die ik onlangs heb opgepikt nadat ik een DIY box had besteld. Mijn creaties zijn echter nog laaaang niet zo mooi als die van Annelien.

Haar shoot ging door op een plek die je niet zo snel zou verwachten bij een branding shoot. Het was namelijk in haar kot in Leuven! Zo zie je maar weer, je hebt echt geen grote, fancy ruimte nodig voor toffe foto's. Gewoon een mooi hoekje in huis met veel daglicht is meer dan voldoende voor een geslaagde branding shoot!

Branding Shoot met juwelenontwerpster Annelien in Leuven

Terug naar het overzicht

"Het is inmiddels een half jaar geleden dat ik een shoot had met Djuli, maar nog steeds maak ik elke week gebruik van haar foto’s op mijn sociale media. Ook al had ik ervoor niet echt het gevoel dat ik perse professionele foto's nodig had, ik zou er niet meer zonder kunnen nu! Ook de shoot zelf was een fijne ervaring. Djuli is een heel aangenaam persoon waarbij je je meteen op je gemak voelt. Zeker voor herhaling vatbaar!"

Dit vond Annelien van haar shoot

Zelf ook een flinke voorraad foto's nodig voor je website en socials?

Terug naar het overzicht