Mini Branding Shoots

14 mei 2024

Inclusief 15 afgewerkte foto's

Mogelijkheid om extra beelden bij te bestellen

45 minuten shooten

Vragenlijst, moodboard en call om samen je shoot te plannen

Een minishoot is ideaal voor startende ondernemers met een kleiner budget. Of als je tussen 2 grotere shoot door een paar extra beelden nodig hebt voor bijv. een lancering of speciale actie.

Wat kan je verwachten?

Dinsdag 14 mei
Lubbeek

Prijzen zijn excl. btw

Inclusief een natuurlijke make-up look door MUA Marike de Meester.

Optie 1: all-in

Prijzen zijn excl. btw

Doe je liever zelf je make-up? Dan is deze optie voor jou.

Optie 2: shoot only

Klik hierboven op 'kies een tijdslot'. Vul je gegevens in en kies een betaalmethode. Je kies voor 1 of 2 betaaltermijnen.

01. Kies een tijdslot

Yayy je shoot is geboekt! Je ontvangt binnen 48 een vragenlijst en een moodboard dat je gemakkelijk zelf aanvult. In een online brainstormsessie bespreken we de planning voor je shoot.

02. Voorbereiding

Yes, vandaag gaan we samen content maken voor jouw bedrijf! Poseren voor de camera kan best spannend zijn, maar ik doe mijn uiterste best om je op je gemak te stellen. We maken er gewoon een supergezellige shoot van!

03. Dag van de shoot

Ik ga aan de slag met de eerste selectie- en bewerkingsronde. Binnen 14 dagen ontvang je je online galerij met een ruime selectie beelden waaruit je zelf je favorieten kiest.

04. Nabewerking & favorieten kiezen

Er zijn 15 afgewerkte beelden inbegrepen. Heb je meer favorieten? Geen probleem! Je bestelt eenvoudig extra beelden aan 10,- per stuk. Of ga voor de volledige galerij aan 195,- om nog langer verder te kunnen met de foto's van je shoot.

05. Extra foto's bestellen

Mijn werkwijze

Deze editie gaan we shooten bij een nieuwe Airbnb in Lubbeek, in de buurt van Leuven. Het is een prachtige ruimte met heel veel lichtinval. 

Het is minimalistisch ingericht met veel natuurlijke kleuren en materialen. Het is dus een heel neutrale setting die past bij bijna elke ondernemer. Neem gerust props en decoratie mee in je brandingkleuren om het nog meer bij jouw bedrijf te laten aansluiten.

Bij mooi weer kunnen we ook foto's maken in de grote tuin.

Je kan gratis parkeren voor de deur.

De locatie

foto's van vorige edities

- Annemiek, Food fotograaf

Ik voel me over het algemeen veel meer op mijn gemak achter de camera, maar door Djuli heb ik nu een hele mooie voorraad aan foto's waar ik zelf ook op sta. Ze denkt heel fijn mee in mogelijkheden en heeft mijn branding goed doorgevoerd in de fotografie. Ik zou een volgende shoot zeker weer bij haar boeken!

"Nu heb ik een mooie voorraad foto's waar ik zelf op sta."

- Sophia, Huidexpert

Ik ben héél erg tevreden over de foto's die Djuli gemaakt heeft voor mijn zaak! De branding fotoshoot was echt geslaagd. Want het is echt niet zo eenvoudig om mooie foto's te hebben waarbij je gezicht, kleding, kleuren mooi in beeld komen. Maar bij deze foto's klopte alles. Ook stelt Djuli je op je gemak en creëert een heel aangename sfeer tijdens de shoot. Ik boek zéker nog eens een shoot!

"Djuli stelt je op je gemak en creëert een aangename sfeer."

- Jolien, Psycholoog & yoga teacher

Wat een heerlijke ervaring! Ik voelde me op mijn gemak voor de lens. Djuli was zelf heel rustig en zacht in communicatie wat maakte dat alles zeer vlot verliep. De foto's zijn ook echt prachtig! Ze stralen warmte en lichtheid uit. Exact waar ik naar op zoek was!

"De foto's stralen warmte en lichtheid uit."

Wat anderen ervan vonden

Trek je droomklanten aan met foto's die perfect passen bij jou en je zaak

FAQ

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Waarschijnlijk wel! Schrijf je in voor de wachtlijst om op de hoogte te blijven van volgende edities!

Ik kan helaas niet. Komt er nog een volgende editie?

Als je er door onvoorziene omstandigheden toch niet bij kunt zijn, wordt je betaalde bedrag omgezet in een tegoed dat je kunt gebruiken voor een volgende editie minishoots of een grotere branding shoot. 

Wat als ik door ziekte toch niet kan komen?

Er is tijd voor 2 kledingwissels. Dus neem zeker extra setjes kleding mee als je dat wilt. Ga trouwens voor iets waar je je comfortabel en zelfverzekerd in voelt. Tijdens de intake call bespreken we samen ook de outfits voor je shoot.

Kan ik meerdere outfits meenemen?

Ja, je kan iemand als figurant meenemen als je bijvoorbeeld coach bent en je wilt foto's waarop je met iemand in gesprek bent. Als je gewoon iemand wilt meenemen omdat je het spannend vindt, zou ik je dat toch afraden. Ik merk meestal dat mensen veel sneller op hun gemak zijn voor de camera als we gewoon 1:1 werken. Ze voelen zich eerder ongemakkelijk als er iemand meekijkt.

Kan ik iemand meenemen?

Klaar om je zaak een boost te geven?

Hi, it's me!

8 jaar geleden ben ik van Nederland naar België verhuisd voor de liefde. Inmiddels ben ik redelijk goed ingeburgerd en hou ik net zoveel van de prachtige Hagelandse heuvels waar ik nu woon, als van de Hollandse kust waar ik ben opgegroeid. 

Personal branding fotograaf, introverte ondernemer, cat mom & matcha lover.

Hi Ik ben Djuli

Het allerleukste aan mijn job is dat ik een kijkje achter de schermen krijg bij heel veel verschillende bedrijven en dat ik mag samenwerken met mensen die ook elke dag bezig zijn met hun passie.

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug!

Verzonden!

Heb je nog vragen? Stuur me gerust een berichtje!